Műsorújság
RTL Most

Megfenyegették a puhatestű sztárt

A jós polip ismét akcióban: spanyol és német győzelemre tippelt.
Először az egyiken egy német és egy uruguayi zászló volt. A tartályokban pedig 1-1 kagyló volt. Paul úgy jósol, hogy a győztes csapat zászlaja díszítette dobozból kieszi a kagylót. A mostani mutatványt a tévék élőben közvetítették. Paul ugyanis eddig a focivébé alatt egyszer sem hibázott: a hat német mérkőzés végeredményét mindig megjósolta.

Az első alkalommal a polip a német kagylót választotta. Így Paul szerint a világbajnokság bronzérmese Németország lesz a szombati meccsen. Egy gyors pihenő után pedig a viadal győztesét jósolta meg. Az oberhauseni állatkert lakója szerint Spanyolország legyőzi a hollandokat a vasárnapi döntőben.

Pault, a polipot napok óta fokozottan védik. A lábasfejű ugyanis életveszélyes fenyegetéseket kapott, amióta megjósolta, hogy a németek elvesztik a spanyolok elleni elődöntőt. Volt olyan levél is, amelyben az állt: sütőbe a polippal!

A spanyol kormányfő a minap viccesen megjegyezte, ha kell, testőröket küld a német állatkertbe Paul védelmében. A polip egyébként "bevándorló" Németországban, mert egy brit állatkertben látta meg a napvilágot két éve, és csak később vitték át Oberhausenbe.

Forrás: AFP / Független Hírügynökség

Legnézettebb videók