Műsorújság
RTL Most

Pillantson a médiavilág kulisszái mögé!

Hány telefon van a miniszterelnök íróasztalán? Miért nem utazhat lifttel Szellő István? Titkok a „zárt ajtók” mögül.-
Színészek, énekesek, politikusok, és szigorúan őrzött területek. Nap, mint nap találkozunk velük a hírekben, mégis alapvető dolgokat nem tudunk róluk.

Hogy készülnek a finomabbnál-finomabb falatok az elnöki asztalra? Milyen luxuskörülményeket biztosít Madonna éjszakánként másfél millió forintba kerülő lakosztálya? Hogyan készülnek a szexis fotók a bombázókról? Milyen sebész kése alá mernek befeküdni a legnagyobb sztárok?

Csak pár kérdés, melyre kiderül a válasz Kordos Szabolcs, a Vasárnapi Blikk szerkesztőjének riportkönyvéből. A színes fotókat és számos érdekességet felvonultató könyv elkalauzolja olvasóit az RTL Klub nagytétényi székházába is. Megismerhetik az ott dolgozók mindennapjait, belepillanthatnak abba, hogyan készül a híradó, valamint megtudhatják azt is, hogy kik írják Fábry Sándor poénjait.

„Annyian kritizálják mostanában a televíziókat, a médiát általában, annak szereplőit, pedig lehetne könyvet is olvasni, ha valaki többre vágyik, ha valaki máshogyan szeretne és tud is szórakozni. Például ezt a könyvet” – mondta Jáksó László a kötetről.

Hasonló videók

  • Dróntámadás ért több szaúdi olajterminált. Emiatt felére csökkent az ország olajkitermelése, így 5 százalékkal visszaesett a világ olajkitermelése is. A szaúdi kormánnyal harcban álló jemeni lázadók vállalták a felelősséget a merényletért, az amerikai kormány szerint mégis Irán áll a támadás mögött.

  • Különös dolgok történnek a Leopárdföld nevű nemzeti parkban az orosz távol-keleten. Az erdőben elhelyezett egyik kamera felvételei szerint az ott élő állatok rendkívüli érdeklődést mutatnak egy GAZ- márkájú teherautó vezetőfülkéje iránt…

  • A magyar demokrácia és jogállamiság helyzetéről tárgyalnak hétfőn az uniós tagállamok külügyminiszterei. A témát az unió soros elnökségét betöltő Finnország vette napirendre, miután az Európai Parlament már egy éve elfogadta az úgynevezett Sargentini-jelentést, amelyben a képviselők azt állapították meg, hogy Magyarországon veszélyben van a jogállamiság. A kormány szerint bevándorláspárti bosszúállók támadják az országot, az MSZP szerint a vitának semmi köze bevándorláshoz.

  • Több mint 16 ezer diplomata útlevelet adott ki az Orbán-kormány 2010 óta – tudta meg a Népszava a Külügyminisztériumtól. Jelenleg is több mint 7600 ilyen okmány van érvényben. A tárca azt közölte: csak indokolt esetben adnak ki diplomata útlevelet. Az LMP szigorítaná a szabályozást, a miniszter azonban nem.

  • Rendőrségi eljárás indult Budakeszin, miután az ellenzék egyik képviselőjelöltje saját költségére 3D-s zebrát festett az új iskolához. Közlekedésbiztonság veszélyeztetése miatt nyomoznak. A zebrát festő jelölt azt mondja, nem kampányolt, hanem aggódott a gyerekek biztonságáért, mert zebra nélkül veszélyes volt az átkelés. Két nappal később az önkormányzat is lépett, és hagyományos zebrát festettek a 3D-s helyére.

  • Földutat avatott a helyi fideszes országgyűlési képviselő Zala megyében. Vigh László polgármesterekkel és egy pappal együtt adott át egy mezőgazdasági utat Nagylengyelnél. A helyi polgármester szerint minden átadóra illik meghívni a térség országgyűlési képviselőjét. A DK szerint a fideszes politikusok a kampányban bármit átadnak és felavatnak.

  • Áron alul próbálják eladni a rezsiutalványt az interneten. Van, aki 5 ezerért, más 6500 forintért árulja. A kormányszóvivő korábban azt mondta, mivel nem névreszólóak a rezsiutalványok, ezért továbbadhatók. A Jobbik képviselője azt mondta: várható volt, hogy sokan pénzzé akarják majd tenni az utalványt, akár áron alul is, ezért szerintük egyszerűbb lett volna eleve pénzt utalni.

  • Egy új, uniós szabály miatt senki se léphet be a netbankjába plusz azonosító nélkül, amelyet többnyire SMS-ben küldenek el a pénzintézetek. És most már 5 ezer forint alatti kártyás fizetéseknél is kérhetik a PIN-kódot. A jegybank kizárólag az online vásárlások szigorítását halasztotta el az új uniós intézkedések közül

Legnézettebb videók