Híradó

2010.05.27. 17:26 (csütörtök)

Láncdohányos kétéves Indonéziában

Láncdohányos kétéves Indonéziában

Ardi Rizalt 30 éves halkereskedő apja szoktatta rá a dohányzásra. A fiú ma már durva hisztit csap, ha nem kapja meg a napi 40 szálat.

Ardi az indonéziai Szumátrában él és csak egy fajta cigit hajlandó szívni. Ez a márka a szüleinek napi 3.78 fontjába – átszámítva több, mint 1200 forint - kerül, egy olyan országban, ahol a minimálbér 69 font, azaz hozzávetőleg 22 és fél ezer forint havonta.

A kétéves fiú már 25 kilót nyom és egy játékautón pöfékelgetve kerekez egész nap, mivel képtelen hasonló korú társaival futkározni.

26 éves édesanyja már próbálta leszoktatni fiát a füstölésről, de kevés sikerrel.

„Abszolút függő lett. Ha nem kap cigarettát, akkor bedühödik és elkezd ordítani, miközben a falba veri a fejét. Panaszkodik, hogy szédül és rosszul érzi magát” – mondta a nő.

Hivatalnokok felajánlottak egy autót a családnak, ha a gyerek leszokik, de az apa erre csak annyit mondott:

„Nekem egészségesnek tűnik a gyerek. Nem látom mi itt a probléma.”

Forrás: www.metro.co.uk
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való