Műsorújság
RTL Most

Földönkívüliek térítettek el egy NASA űrhajót

UFO-kutatók állítják, idegenek térítettek el egy űrhajót. Fel akarták venni a kapcsolatot a Földdel.
A Voyager 2 személyzet nélküli űrszonda 1977 óta kering a világűrben. Az űrszonda által közvetített furcsa üzenetek most összezavarták a tudósokat. Hartwig Hausdorf német akadémikus szerint a földönkívüliek átvették a hatalmat.

Felküldése óta a Voyager 2 jeleket közvetít a Földre, melyeket a tudósok folyamatosan tanulmányoznak. 2010. április 22-én az adatáramlás hirtelen megváltozott.

A NASA állítja, hogy a repülésért felelős rendszer szoftverhibája az ok, de Hartwig Hausdorf hisz benne, hogy a földönkívüliek „keze” van a dologban, ugyanis az űrhajó többi része jól működik.

„Űgy tűnik, mintha valaki átprogramozta vagy eltérítette volna az űrszondát. Feltehetőleg még nem tudjuk a teljes igazságot” – mondta a német akadémikus.

A Voyager 2 egy 55 nyelvre lefordított üdvözlő szövegeket tartalmazó lemezt hordoz magával. Azzal a céllal, hátha az űrhajó találkozik más életformával. Az arannyal bevont fonográf lemez a földi, sokszínű életet mutatja be hangokkal és képekkel.

„Ez egyfajta időkapszula, aminek célja, hogy Földünk történetét, a mi világunkat közvetítse az idegeneknek.” – mondta Dr. Edward Stone, a projekt egyik tudósa.

Forrás: web.orange.co.uk

Legnézettebb videók