Műsorújság
RTL Most

Vígjáték indította meg a szülést a moziban

A megrémült apa azóta is sokkos állapotban van.
A kilencedik hónapban lévő kismama férjével együtt A szerelem iróniája című orosz filmvígjátékra ült be az egyik moszkvai moziba. A film közepénél a fiatalasszony már olyan görcsösen kacagott, hogy váratlanul elfolyt a magzatvize.

A mozielőadást megszakították, és értesítették a mentőket, ám a szülési fájások már olyan intenzíven követték egymást, hogy a férj úgy döntött: saját kocsijával szállítja kórházba a feleségét. Csakhogy az esti csúcsforgalomban dugóba kerültek, így a kismama az autóban hozta világra a kisbabát. Mire a kórházhoz értek, az újdonsült anyuka már boldogan ölelte magához egészséges, 3450 grammal született kislányát, akinek a filmvígjáték főszereplője után az Aszelj nevet adták.

A sajtó munkatársainak a fiatalasszony elmondta, egyáltalán nem izgult, mert ez már nem az első szülése volt, és a kisbabája sem szenvedte meg az idő előtti kalandos világrajövetelt. Az ifjú anyuka most sokkal inkább a férjéért aggódik, mivel a váratlan vészhelyzet elé került apuka azóta sem heverte ki teljesen az átélt sokkot.

Forrás: Független Hírügynökség
(A kép illusztráció)

Legnézettebb videók