Műsorújság
RTL Most

Lindsay Lohan, az új divatdiktátor

Az Ungaro vasárnapi divatshow-ján mutatkozott be a botrányhősnő, mint művészeti tanácsadó.
A párizsi divathét egyik nagy eseménye a vasárnapi Ungaro divatbemutató volt, ahol maga Lindsay Lohan lépett kifutóra, miután a modellek levonultak onnan a 2010-es tavaszi-nyári kollekcióban. A botrányhős színésznő ugyanis a divatház új művészeti tanácsadója lett. Lohan a fiatal spanyol tervező, Estrella Archs mellett látja el teendőit.

„Ez egy hihetetlen utazás, nagyon fel vagyok villanyozva. Nem is lehetnék izgatottabb, amiért egy fantasztikus csapat és egy lenyűgöző kollekció készítésének részese lehetek. Ez az utazás csak egyre jobb és jobb lesz” – mondta Lindsay Lohan az Ungaro bemutatón az AP riporterének.

Lindsay azt is hozzátette, hogy az irodában ő dolgozik és nem shoppingol. A színésznő bármilyen közel került is az Ungaro ruhákhoz, állítása szerint nem fogja hétköznap hordani a becsben tartott darabokat, biztosan nem használja őket arra, hogy leszaladjon ebédelni.

A divatújságírók és szakértők egyelőre nem sok bizalmat szavaztak a feltörekvő tanácsadónak. A fehér minibe öltözött színésznő elárasztotta Párizs kifutóit ötleteivel annak ellenére, hogy a szakma nincs elragadtatva tőle. A bemutató után az újságírók szinte betörtek a kulisszák mögé, hogy megszólaltassák a tervezőt, Estrellát és Lindsay-t.

Lohan elmesélte, hogy első találkozása Estrellával a házában esett meg, amit ő maga egy nagy szekrénynek nevezett. A két fiatal hölgy a padlón ülve dobta be ötleteit a közösbe, ebből a közös ötletládából született meg a 2010-es tavaszi-nyári kollekció. Lohan felkérésének célja, hogy a divatház megnyerje magának a 30 év alatti nőket. Ha sikerül, ez az ötlet sztártoborzási hullámot indíthat el a divatiparban.

Forrás: aptn.com

Legnézettebb videók