Műsorújság
RTL Most

Hófehér álomparti Budapesten!

Óceánt idéző színpad, szökőkutak, zátonyok és óriási medúzák a Sensation White-on.
A tavalyi sikeres debütálást követően szombaton ismét Budapestre érkezik a világ
leglátványosabbnak tartott holland partysorozata, a Sensation White. A kizárólag fehérbe öltözött közönséget a Papp László Budapest Sportarénában este nyolc órától várja a „Fehér Óceán”.

A Sensation White csapata tizennégy kamionnal érkezett Budapestre. Az esemény projektvezetője a csütörtök esti sajtóbejáráson elmondta: huszonnégy hatalmas zátonyt telepítenek a Sportarénában, ahol szökőkutak ontják majd a vizet, óránként kétmillió liter folyik át rajtuk. Emellett kétszáz mozgó lámpát, tizenhat hatméteres medúzát, több mint száz különleges hangkabint és lézerrendszert helyeznek el a helyszínen. Mindezt két kilométernyi kábellel kötik össze. Claudia Vosse Berg arról is beszélt, hogy a holland csapattal hatvanan érkeztek, de kétszázan állítják fel a díszletet. A rendezvény estéjén körülbelül hétszázan dolgoznak majd a helyszínen.

A „Fehér Óceánt” először tavaly júliusban, Amszterdamban mutatták be. Egy-egy buli alkalmával sok ezer, fehérbe öltözött ember szórakozik egy hatalmas térben.

Ebben az évben kilenc városban mutatja be a holland csapat a fehér varázslatot. A „Fehér Óceán” nevű show Chile és Belgium után érkezik Budapestre.

További információ a rendezvényről a www.sensation.com oldalon olvasható.

Forrás: Független Hírügynökség

Legnézettebb videók