Híradó

2017.06.20. 15:59 (kedd)

ELRABOLVA: tévéstáb esett fogságba Kolumbiában

ELRABOLVA: tévéstáb esett fogságba Kolumbiában

Egy szélsőbaloldali gerillacsoport rabolhatta el a holland Keresem a családom műsorvezetőjét és operatőrét. Az újságíróknak Kolumbia és Venezuela határának közelében veszett nyoma. 

A stáb egy örökbe fogadott kolumbiai gyermek édesanyját kereste Dél-Amerikában. A rendőrség jelentéséből nem derül ki, hogy pontosan hányan voltak, de feltételezhető, hogy az újságírók csak három-négy emberrel vágtak neki a világ egyik legveszélyesebb országának, hogy felkutassák az eltűnt családtagokat. 

A környéken több szélsőséges csoport is működik, de a sejtések szerint egy radikális baloldali szervezet, az ELN rabolta el a tévéseket. A körülbelül kétezer emberből álló fegyveres csoport a hatvanas évek óta harcol a kormánnyal, és nem ez az első eset, amikor külföldieket rabolnak el váltságdíj reményében.

A hatóságok felszólították az emberrablókat, hogy azonnal engedjék szabadon a két férfit.

Forrás/Kép: BBC

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való