Híradó

2015.04.10. 18:39 (péntek)

Eljárást indított a II. kerületi rendőrkapitányság Habony Árpád ellen

Eljárást indított a II. kerületi rendőrkapitányság Habony Árpád ellen

A miniszterelnök tanácsadójaként számon tartott Habony még március végén fényképezők és kamerák előtt szabálytalankodott egy budai utcában. Záróvonalat is átlépett és a biztonsági öve sem volt bekötve, ahogy a mellette utazó Andy Vajnának sem. Azt, hogy kié az autó, nem lehet tudni. Az Együtt azt mondja: minden hivatalos lehetőséget megragadnak ahhoz, hogy kiderítsék: kinek a kocsiját vezette Habony Árpád.
 

Habony Árpádot - bár hivatalosan nincs kapcsolata se a miniszterelnökséggel, se a minisztériumokkal, se a Fidesszel - Orbán Viktor bizalmasaként és tanácsadójaként tartják számon. A szobrászként végzett Habonyról Lázár János és Rogán Antal is elismerte, hogy nekik is ad tanácsokat. Azt azonban, hogy miből él a drága ruhákban és drága táskákkal járó Habony, nem lehet tudni. A cégadatokból az derül ki, hogy egyetlen cég van a nevén, a Színes Tinták Bt, ami évek óta veszteséges.
 

A teljes RTL Híradót megnézheti az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való