Műsorújság
RTL Most

Csoportelsők vagyunk a legjobb meccs után

A foci EB eddigi legjobb meccsét játszotta a magyar válogatott. Dzsudzsákék 3-3-as döntetlent játszottak a jóval esélyesebb Portugáliával, és első helyen jutottak tovább csoportjukból. A magyar csapat harmadik gólja után a portugálok csillaga, Cristiano Ronaldo toporzékolt a pályán. A magyar játékosok azt mondták, egyelőre nem ünnepelnek, erre ráérnek az Európa-bajnokság végén.  

A harmadik magyar gól után senki nem hitt a szemének, Cristiano Ronaldo sem. A portugálok háromszoros aranylabdás csillaga toporzékolt kínjában.

 

 

A világ egyik legértékesebb játékosa, aki egymaga csaknem négyszer annyit ér, mint a teljes magyar válogatott keret, tehetetlenül dühöngött.

 A magyar és portugál csapat az Európa bajnokság eddigi legjobb meccsét játszotta. Gera Zoltán szerzett vezetést az EB egyik legszebb góljával. A 37 éves középpályás minden idők második legidősebb játékosa lett, aki Európa-bajnokságon gólt szerzett.

 A portugálok még az első félidőben egyenlítettek. Majd a másodikban jöttek az izgalmak. 15 perc alatt a magyar és a portugál csapat is két-két gólt szerzett.

Pedig felesleges volt izgulni. A válogatott balhátvédje Korhut Mihály még vasárnap előre megmondta, hogy hármat rúg a magyar csapat. Akkor mindenki csak nevetett ezen.

A magyar csapat második és harmadik gólját is a csapatkapitány Dzsudzsák Balázs lőtte. Mindkettőre Ronaldo válaszolt. 3-3 után az utolsó nagy helyzete is a magyaroké volt.

A csapatnak nem volt ideje ünnepelni. Pintér Ádám azt mondta, majd az EB után ünnepelnek. Bese Barnabás pedig arról beszélt, hogy reménykedtek a továbbjutásban, de azt nem gondolták volna, hogy ez csoportelsőséggel sikerül. A szurkolók elégedettek voltak a meccs után.

A magyar csapat legközelebb vasárnap játszik. Belgium ellen már a legjobb nyolc közé jutás lesz a tét.

Legnézettebb videók