Híradó

2016.09.14. 18:22 (szerda)

Csonka András is gratulált Csonka Andrásnak

Csonka András is gratulált Csonka Andrásnak

A színművész még videoüzenetet is küldött a riói paralimpián induló asztaliteniszezőnek, amiben azt mondta el, mennyire izgul, hogy a sportolónak sikerüljön a győzelem. Csonka András asztaliteniszező kedden a paralimpián ezüstérmet nyert, amely a magyar küldöttség 8. érme.

Csonka András a címvédő kínai Csao Suaj ellen játszott kedden. A 27 éves sportoló oxigénhiánnyal született, emiatt a jobb karját csak nagyon korlátozottan tudja használni. Sérülése miatt Csonka András nem kézből, hanem ütőről szervál, és ugyanígy tett kínai ellenfele is, akinek hiányzik a bal karja. A magyar sportoló egyébként tavaly egy németországi versenyen megverte mostani ellenfelét.


András az elmúlt másfél évben szinte csak a paralimpiára készült. Egy csapat folyamatosan figyelte fizikai és mentális felkészülését, hogy a legjobbat hozhassa ki magából. Edzője, Aranyosi Péter azt mondta, azért hatalmas teljesítmény az ezüstérem, mert András az egyik legsérültebb sportoló a kategóriájában.

 

Ezt a videót Csonka András színész készítette – Csonka Andrásnak. Még a paralimpia előtt küldte el neki.

Csonka András az ezüstérmét éppen édesapja születésnapján szerezte, így legnagyobb örömére az éremmel köszönthette fel.

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való