Műsorújság
RTL Most

Káosz Veszprém utcáin

A város minden főútvonalán bontják az utakat és a legtöbb mellékúton is nehézkes a közlekedés.
A legforgalmasabb szakaszok a városban nehezen járhatók a csatornázási munkálatok miatt. A veszprémiek az önkormányzathoz fordultak segítségért.

"Folyamatosan érkeznek panaszok a nehézkes közlekedés miatt" - mondta Schmidt István, a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda vezetője.

A tűzoltók is sokszor akadályba ütköznek. Azt mondják, a nehéz tájékozódás és a dugók miatt akár perceket késhetnek az elvárt időhöz képest.

"Több perccel megnő a vonulások ideje és emiatt előfordulhat, hogy az elvárt időhöz képest később érnek oda az adott helyszínre" - mondta Jakab Tamás, a Veszprémi Tűzoltóság parancsnok-helyettese.

A kivitelező cég vezetője közölte: már egyeztettek a tűzoltókkal a kérdésben, és azóta folyamatos a tájékoztatás. Csitáry Tamás főépítésvezető szerint mindez előre látható volt, nagyon rövid idő áll ugyanis rendelkezésre a munkálatokra.

Augusztus végéig 70 utcát érintenek a kivitelezési munkák Veszprémben, a feladatok jó része még hátravan, most is egyszerre több mint 30 utcában folynak csatornázási munkák.

Forrás: Független Hírügynökség

Legnézettebb videók