Műsorújság
RTL Most

Autósüldözés trükkös tolvaj módra

Útbaigazítást kértek egy román férfitól, egyikük ezalatt lopta ki a táskát a kocsijából.
Trükkös tolvajokat üldöztek szombaton délután a rendőrök több tíz kilométeren át, egészen Budapestig. Az első hírek arról szóltak, hogy olasz állampolgárokat loptak meg. A menekülő kocsiban valószínűleg négyen ültek, kettőjüket sikerült elfogni a XI. kerületi Menyecske utcában, miután kiugrottak a kocsiból. Az autóra nem messze, a Cirmos utcában bukkantak rá az egyenruhások egy őrzött parkolóban, de akkor már senki nem volt benne.

A társaságot több rendőrkapitányság járőrei üldözték, körülbelül tíz autóval. Mint kiderült, egy lopott táska miatt kényszerültek menekülni. Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Független Hírügynökségnek elmondta: a társaság több tagja útbaigazítást kért egy román állampolgárságú férfitól az M1-es autópálya 28-as kilométerénél lévő benzinkútnál. Mialatt elterelték a figyelmét, társuk kilopott egy táskát a kocsijából.

A rendőrségre egy, az M1-es autópálya 28-as kilométerénél álló benzinkútról érkezett a bejelentés a lopásról. A tettesek autóját ezután keresni kezdték, a rendőrök fel is figyeltek rá az autópályán. A menekülők a XI. kerületi Egér úton hajtottak le a sztrádáról, ekkor már több rendőrkapitányság járőrei is üldözték őket. Kettőjüket sikerült elfogni, miután a XI. kerületi Menyecske utcánál kiugrottak a menekülő járműből. Ők egy intézmény területére próbáltak bemenni, de nem jártak sikerrel. A többi rendőrautó próbálta utolérni az egyébként német rendszámú kocsit. A keresett autóra végül nem messze, a Cirmos utcában bukkantak rá egy őrzött parkolóban, akkor már senki nem volt benne.

Legnézettebb videók