Híradó

2010.06.14. 16:55 (hétfő)

Tini kényszerített fajtalankodásra egy kisfiút

Tini kényszerített fajtalankodásra egy kisfiút

Egy 9 éves kisfiú azt állítja, megalázta őt egy 13 éves másik fiú Zsámbokon. Eljárás indult az ügyben.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: a szülők tettek feljelentést, miután gyermekük elmesélte, mit tettek vele. A gyerek azt állítja, a 13 éves fiú a Hajta patak partjánál fenyegette meg őt, majd fajtalankodásra kényszerítette. A szóvivő hozzátette: az ügynek még nincs hivatalos gyanúsítottja. Az ügyben a gödöllői rendőrség nyomoz: elsőként szakértőket rendelnek ki, és tanúkat hallgatnak meg.

A bűncselekményről elsőként a barikad.hu számolt be. A lap azt írja, hogy múlt hétfőn egy játszóteret adtak át a településen, a bűncselekmény az ünnepség ideje alatt történt. Négyen alázták meg a kisfiút, de előtte megverték, és a patakba lökték.

A kép illusztráció!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való