Híradó

2010.05.01. 16:17 (szombat)

Szekrénybe bújt a rendőrök elől, de elkapták

Szekrénybe bújt a rendőrök elől, de elkapták

A vízóra szekrényben próbált meg elbújni a rendőrök elől az a többszörösen körözött férfi, akit a napokban kaptak el Budapesten.

A rendőrök csütörtökön, késő este csaptak le egy csepeli lakásban, miután azt az információt kapták, hogy ott egy többszörösen körözött férfi tartózkodik. Az akciósok átvizsgálták a lakást, és meg is találták, akit kerestek. A fiatalember a konyhához vezető folyosón, a vízóra szekrényben bújt el előlük.

A 25 éves fiatalember ellen elfogásakor négy elfogatóparancs volt érvényben. A Budapesti Nyomozó Ügyészség rablás, a Budapesti XX. és XXI. Kerületi Bíróság hitelsértés, míg a BRFK XX-XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság illetve a Pesti Központi Kerületi Bíróság lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözte

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való