Híradó

2010.04.22. 10:04 (csütörtök)

Előzetesben egy újabb ápoló

Előzetesben egy újabb ápoló

Apróbb ajándékokat, kávét, cigarettát zsarolt ki a betegektől.

Az újabb őrizetbe vétellel már három ápoló ellen folyik vizsgálat, egyikük már előzetes letartóztatásban van, egy másik férfit pedig házi őrizetben várja a bírósági eljárást. Őket azzal gyanúsítják, hogy szexuálisan bántalmazták, megverték a gondjaikra bízott értelmi fogyatékos betegeket.

Az ügy februárban került a nyilvánosság elé, de az ügyészség az otthon egyik ápolója és egy volt dolgozó feljelentése alapján már januárban vizsgálatot indított. A két nő állítása szerint az otthon több dolgozója is tudott a bántalmazásokról, az ápoltaktól elcsalt zsebpénzekről. Többen szemtanúi is voltak a történteknek, de sokáig senki sem mert róluk beszélni. A feljelentést tevő két nő azt állítja, többször is jelezték az igazgatónőnek, hogy mi történik az ön- és közveszélyes embereket kezelő osztályon, de csupán annyi változott, hogy több ápolót áthelyeztek másik osztályra és a zárt osztály folyosójára kamerákat szereltek fel.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való