Műsorújság
RTL Most

Molotov-koktélt dobtak egy kisboltra?

A Tiszagyenda központjában álló boltban és a környéken is kamerák rögzítették az eseményeket.
Hajnalban betörték a Tiszagyenda központjában álló ABC kirakatát, ez után kigyulladt a bolt, amelynek árukészlete szinte teljesen elégett.

Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap délután a Független Hírügynökségnek azt mondta, hogy egyelőre nem egyértelmű, hogy mitől gyulladt ki a bolt. „Valóban felgyújtották a Gorkij utcai boltot, a tűzszakértő megállapítása szerint is szándékos gyújtogatás történt, de nem egyértelmű, hogy mitől keletkezett tűz, Molotov-koktélról egyelőre nincs szó” - mondta a sajtórferens.
Szabó Zita közölte még, hogy a tanúk felkutatása, kihallgatása még folyamatban van, a kamerák felvételeit jelenleg is elemzik a rendőrök.

Pisók István polgármester a Független Hírügynökségnek kora délután azt mondta, hogy a környéken működtek a biztonsági kamerák. A faluban éjszaka nyolc faluőr is járőrözött, a polgármester úgy tudja, hogy a kamerák felvételén látszik, hogy az akció előtt néhány perccel megy el egyikük a kisbolt előtt.

A megyei internetes hírportál arról számol be, hogy a boltban lévő kamerák rögzítették azt is, hogy valami beesik a kirakatüvegen át, majd több ponton tűz gyullad.

Legnézettebb videók