Műsorújság
RTL Most

Békülni akart, de végül gyilkolt

Késsel többször megszúrta, végül pedig megfojtotta élettársa azt a fiatal nőt, akinek a holttestét járókelők találták meg Tatabányán.
A férfi kihallgatásakor elmondta: 2007-ben ismerkedett meg élettársával, nemrég azonban szakítottak, mert kapcsolatuk megromlott. A férfi szerdán reggel, a munkahelyére vezető úton várt a nőre, mert ki akart békülni. Sonkát és pizzát vitt volt élettársának, valamint egy kés is volt a szatyorban a hús felszeleteléséhez. Békülés helyett azonban veszekedni kezdtek és a dulakodás során a férfi háromszor megszúrta a nőt. Végül, hogy elhallgattassa, megfojtotta.

A férfi a gyilkosság után a kést visszatette a szatyorba és elment. A csomagot pedig útközben eldobta, ezt a nyomozók meg is találták. Majd hazament, kabátot váltott és a városban bolyongott míg a rendőrök meg nem találták.

A 46 éves férfi büntetett előéletű, ellene jelenleg is két eljárás van folyamatban. A férfi egyébként tavaly decemberben súlyosan bántalmazta a nőt, akkor az asszony feljelentést is tett, de nem kérte a távoltartást. Akkor egyébként a férfi el is költözött közös otthonukból. A nőnek van egy 8 éves gyereke is, aki a korábbi bántalmazáskor szintén jelen volt, őt most ideiglenesen rokonoknál helyezték el.

Forrás: Független Hírügynökség

Legnézettebb videók