Híradó

2010.04.08. 12:41 (csütörtök)

Békülni akart, de végül gyilkolt

Békülni akart, de végül gyilkolt

Késsel többször megszúrta, végül pedig megfojtotta élettársa azt a fiatal nőt, akinek a holttestét járókelők találták meg Tatabányán.

A férfi kihallgatásakor elmondta: 2007-ben ismerkedett meg élettársával, nemrég azonban szakítottak, mert kapcsolatuk megromlott. A férfi szerdán reggel, a munkahelyére vezető úton várt a nőre, mert ki akart békülni. Sonkát és pizzát vitt volt élettársának, valamint egy kés is volt a szatyorban a hús felszeleteléséhez. Békülés helyett azonban veszekedni kezdtek és a dulakodás során a férfi háromszor megszúrta a nőt. Végül, hogy elhallgattassa, megfojtotta.

A férfi a gyilkosság után a kést visszatette a szatyorba és elment. A csomagot pedig útközben eldobta, ezt a nyomozók meg is találták. Majd hazament, kabátot váltott és a városban bolyongott míg a rendőrök meg nem találták.

A 46 éves férfi büntetett előéletű, ellene jelenleg is két eljárás van folyamatban. A férfi egyébként tavaly decemberben súlyosan bántalmazta a nőt, akkor az asszony feljelentést is tett, de nem kérte a távoltartást. Akkor egyébként a férfi el is költözött közös otthonukból. A nőnek van egy 8 éves gyereke is, aki a korábbi bántalmazáskor szintén jelen volt, őt most ideiglenesen rokonoknál helyezték el.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való