Műsorújság
RTL Most

Felfüggesztett börtön Dominik édesanyjának

A kétéves kisfiút 2007 nyarán halálra marták a család kutyái. Az anya eleinte azt állította, hogy a gyerek séta közben tűnt el a Margitszigeten.
A vád szerint 2007 júliusában egy monorierdőbeli kertben, a család pitbulljai sebezték halálra a kisfiút. A gyerek őrizetlenül maradt, ekkor tévedt a harci kutyák kenneljébe. Az anya eleinte azt mondta, hogy Dominik a Margitszigeten tűnt el. A kicsit először búvárokkal keresték, majd a környékbeli erdőt és mezőt is átkutatták, de hiába. A gyerek elásott maradványait csak hónapokkal később találták meg Monorierdőn. Az édesanya végül bevallotta, hogy ő felejtette nyitva a veszélyes kutyák kenneljének ajtaját. Elmondta, hogy amikor meglátta az összemart altestű, halott gyermeket, sokkos állapotba került. Csak órákkal később szedte össze magát és aztán ásták el a holttestet élettársával.

Az egyébként büntetlen előéletű asszony korábban azt mondta a bíróságon, hogy Dominik halálát szörnyű balesetnek tartja. Hozzátette: nagyon szerették, kényeztették és óvták a kisfiút. A Pest Megyei Bíróság az ügyben csütörtökön hozott döntést, amely szerint az asszonyt nem jogerősen egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. Az ügy másodrendű vádlottja, vagyis a nő élettársa a bíróság döntése szerint 150 ezer forint pénzbüntetést kapott bűnpártolás miatt.

Forrás: Független Hírügynökség

Legnézettebb videók