Műsorújság
RTL Most

Elkapták a pénzszállítót kifosztó sofőrt

A férfit múlt héten, egy svájci határátkelőhelyen kapták el, kiadatása folyamatban van.
A 27 éves sofőrt múlt hét szerdán, vámellenőrzés közben fogták el a svájci hatóságok St. Margrethen határátkelőhelyen. A férfi jelenleg kiadatási őrizetben van. Ahhoz, hogy Magyarországra szállíthassák, a szükséges intézkedések már megtörténtek - tájékoztatta a Független Hírügynökséget közleményében a Budapesti Rendőr-főkapitányság

December 16-án elvittek és kifosztottak egy páncélautót a II. kerületben. A pénzt a gyanú szerint a sofőr lopta el, miközben két társa bement egy patikába, hogy elvigyék a napi bevételt. A pénzszállító autót nem sokkal később, néhány utcával odébb, a Szikla utcában találták meg. Sem a sofőr, sem az addig összegyűjtött pénz nem volt benne. Az ügyben lopás miatt indítottak eljárást, a sofőrt pedig keresték.

A rendőrség hétfői tájékoztatása szerint még mindig keresik azt a sofőrt, aki társával együtt - az eddigi adatok szerint december 7-én Budapesten, az I. kerületi Pauler utcában - ellopott négy darab, pénzzel teli értékszállító zsákot. A gyanúsítottak a helyszínről egy piros színű, Peugeot 106 típusú, L4999SFL angol rendszámú gépkocsival menekültek el.

Legnézettebb videók