Híradó

2009.11.15. 21:11 (vasárnap)

Megverte a buszsofőrt, mert felébresztette

Megverte a buszsofőrt, mert felébresztette

Ököllel megütötte, majd a földre kerülő sofőr fejébe többször is belerúgott a 21 éves férfi.

A szegedi Ipoly sori végállomáson ébresztette fel az alvó utast a 2-es busz sofőrje vasárnap hajnalban. A buszos csak azt akarta, hogy szálljon le a járműről, mert a busszal már nem megy tovább. A 21 éves fiatalember ekkor támadt a férfire. Ököllel ütötte, és miután a férfi a földre került, a földön fekvő ember fejét is elkezdte rugdosni. A sofőr nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A támadó a rendőrségen elismerte a támadást és azt is, hogy kábítószert fogyasztott. Ezt egyébként az elvégzett immunkémiai gyorsteszt is igazolta.

Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette, könnyű testi sértés vétsége és visszaélés kábítószerrel vétsége miatt indított büntetőeljárást a Szegedi Rendőrkapitányság.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való