Műsorújság
RTL Most

Letöltendő börtön Overdose gazdájának

Az ítélet szerint Mikóczy Zoltánnak csődbűntett miatt kell börtönbe vonulnia.
Az ítélet szerint Mikóczy Zoltánnak csődbűntett miatt kell börtönbe vonulnia. Györkét a csődbűntett mellett magánokirat-hamisításra való felbujtás vádja miatt is elítélték. Ugyanakkor a kiszabott büntetés miatt mindkettőjüket kiutasítják Romániából.

Mivel a törvényszék döntése ellen Mikóczy és Györke is óvást emelt, ennek elbírálásáig továbbra is nagyváradi letartóztatásban kell maradniuk.

A csődbűntettel és magánokirat-hamisításra való felbujtással vádolt Mikóczy Zoltánt és Györke Dezső Sándort azért helyezték tíz napos letartóztatásba október 21-én, mert a csődbiztos engedélye nélkül akarták elvinni felszámolás alatt álló élesdi húsfeldolgozójuk 43 millió forintra becsült és elárverezés előtt álló gépsorait. A vád szerint arra kényszerítették a cég romániai ügyvezetőjét, hogy hamis dokumentumokat állítson ki a gépek akadálytalan szállítása érdekében, ezeket a bíróság megsemmisítette. Mindkét elítélt ártatlannak vallotta magát, ügyvédjük szerint az ellenük feljelentést tevő ügyvezető igazgatójuk vádolható gazdasági bűncselekményekkel.

Legnézettebb videók