Műsorújság
RTL Most

Halálra szúrták az apját védelmező fiút

Egy 43 éves férfit gyanúsítanak az ügyben. Családok veszekedése vezethetett a tragédiához.
Mécsesek és virágok tucatjai a gyilkosság helyszínén. A bolt és a kocsma zárva. Ide még együtt érkezett a két családfő ismerősökkel, és a kocsmáros szerint jó hangulatban, együtt távoztak.

„Megittak egy féldeci vodkát egy deci naranccsal, és akkor szóltam, hogy záróra, és akkor kijöttek, össze voltak ölelkezve” – mondta Bodnár Gyuláné italbolti alkalmazott.

De a kocsma előtt már összeveszett a két család - hogy min, egyelőre vizsgálják. Verekedés tört ki, ekkor ért a helyszínre a tizennégy éves fiú is. A szemtanúk azt látták, hogy az egyik férfi egy kést vesz elő.

„Kivette a hátsó zsebéből a kést, az apját is véletlenül megszúrta, hogy hadonászott vele, a kisgyerek, ugye, hogy az apját ne szúrja meg, eléugrott, és akkor ő kapta a szúrást” – mondta Kovács Sándor szemtanú.

Az apját védelmező fiú azonnal meghalt.

„A rendőrség a bűncselekményt követő néhány órával elfogta a gyanúsítottat, őrizetbe vette, egyben kezdeményezte előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését” – mondta Dobi Tamás, a Borsod megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A fiú családja nem nyilatkozott az RTL Híradónak. A helyiek szerint alig három hónapja költöztek a faluba. A gyilkossággal gyanúsított férfi családja az eset után elment a településről.

Legnézettebb videók