Műsorújság
RTL Most

Tört-zúzott a részeg ámokfutó

Egy elkötött kisteherautóval kombájnnak ütközött, majd négy másik autónak is nekiment Rakamazon és Tokajban.
Hétfő reggel Rakamazon volt élettársát kereste fel egy férfi, majd miután összevesztek, a ház alagsorában letekerte a kazán csövét, amiből ömleni kezdett a gáz. A férfi ezután a lakásban tört-zúzott, bántalmazta a nőt és annak anyját, majd az élettárs kisteherautójával kihajtott az udvarról. Itt összeütközött egy kombájnnal, felhajtott a járdára, majd a padkán két másik autónak is nekikoccant. Az ámokfutó Tokaj felé száguldott, nyomában a rakamazi rendőrökkel. Tokajban két kocsival ütközött, a második után gyalogosan próbál elmenekülni. A helyi rendőrök a közelben elfogták és megbilincselték - az elsődleges adatok szerint - ittas embert, majd előállították.

A férfi élettársát és a nő édesanyját kórházba vitték, sérüléseikről egyelőre nincs információ. A balesetekben Rakamazon nem sérült meg senki, Tokajból viszont egy embert kórházba vittek a mentők. Az előzetes szakvélemény szerint a kiömlő gáz miatt a lakóház - amelyben ekkor kilencen tartózkodtak - bármelyik percben felrobbanhatott volna - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A 44 éves férfi ellen közveszély-okozás kísérlete, rongálás, súlyos testi sértés kísérlete, jármű önkényes elvétele, ittas vezetés, közúti baleset okozása, valamint segítségnyújtás elmulasztása miatt indul eljárás.

Forrás: Független Hírügynökség

Hasonló videók

  • Dróntámadás ért több szaúdi olajterminált. Emiatt felére csökkent az ország olajkitermelése, így 5 százalékkal visszaesett a világ olajkitermelése is. A szaúdi kormánnyal harcban álló jemeni lázadók vállalták a felelősséget a merényletért, az amerikai kormány szerint mégis Irán áll a támadás mögött.

  • Különös dolgok történnek a Leopárdföld nevű nemzeti parkban az orosz távol-keleten. Az erdőben elhelyezett egyik kamera felvételei szerint az ott élő állatok rendkívüli érdeklődést mutatnak egy GAZ- márkájú teherautó vezetőfülkéje iránt…

  • A magyar demokrácia és jogállamiság helyzetéről tárgyalnak hétfőn az uniós tagállamok külügyminiszterei. A témát az unió soros elnökségét betöltő Finnország vette napirendre, miután az Európai Parlament már egy éve elfogadta az úgynevezett Sargentini-jelentést, amelyben a képviselők azt állapították meg, hogy Magyarországon veszélyben van a jogállamiság. A kormány szerint bevándorláspárti bosszúállók támadják az országot, az MSZP szerint a vitának semmi köze bevándorláshoz.

  • Több mint 16 ezer diplomata útlevelet adott ki az Orbán-kormány 2010 óta – tudta meg a Népszava a Külügyminisztériumtól. Jelenleg is több mint 7600 ilyen okmány van érvényben. A tárca azt közölte: csak indokolt esetben adnak ki diplomata útlevelet. Az LMP szigorítaná a szabályozást, a miniszter azonban nem.

  • Rendőrségi eljárás indult Budakeszin, miután az ellenzék egyik képviselőjelöltje saját költségére 3D-s zebrát festett az új iskolához. Közlekedésbiztonság veszélyeztetése miatt nyomoznak. A zebrát festő jelölt azt mondja, nem kampányolt, hanem aggódott a gyerekek biztonságáért, mert zebra nélkül veszélyes volt az átkelés. Két nappal később az önkormányzat is lépett, és hagyományos zebrát festettek a 3D-s helyére.

  • Földutat avatott a helyi fideszes országgyűlési képviselő Zala megyében. Vigh László polgármesterekkel és egy pappal együtt adott át egy mezőgazdasági utat Nagylengyelnél. A helyi polgármester szerint minden átadóra illik meghívni a térség országgyűlési képviselőjét. A DK szerint a fideszes politikusok a kampányban bármit átadnak és felavatnak.

  • Áron alul próbálják eladni a rezsiutalványt az interneten. Van, aki 5 ezerért, más 6500 forintért árulja. A kormányszóvivő korábban azt mondta, mivel nem névreszólóak a rezsiutalványok, ezért továbbadhatók. A Jobbik képviselője azt mondta: várható volt, hogy sokan pénzzé akarják majd tenni az utalványt, akár áron alul is, ezért szerintük egyszerűbb lett volna eleve pénzt utalni.

  • Egy új, uniós szabály miatt senki se léphet be a netbankjába plusz azonosító nélkül, amelyet többnyire SMS-ben küldenek el a pénzintézetek. És most már 5 ezer forint alatti kártyás fizetéseknél is kérhetik a PIN-kódot. A jegybank kizárólag az online vásárlások szigorítását halasztotta el az új uniós intézkedések közül

Legnézettebb videók