Műsorújság
RTL Most

Hajtóvadászat az M1-es rablók után

A rendőrök szerint az sem kizárt, hogy külföldiek voltak a támadók.
A most elkészült fegyverszakértői jelentés szerint összesen 60 lövést adtak egy AK47-es gépkarabélyból múlt pénteken az m1-es autópályán. A pénzszállító autó kerekei kilyukadtak, de a szélvédőn nem mentek át a lövedékek.

Az egyik rendőrt a szétrobbanó szélvédő szilánkjai sebesítették meg, igaz, a golyókat megúszták. A sérült férfit az Állami Egészségügyi Központban kezelték, hétfőn engedték haza.

Fejér megyében valóságos hajtóvadászat indult a támadók után. Az összes bűnügyi nyomozót erre az ügyre állították rá. Nemcsak az autópálya-kamerák felvételeit vizsgálják át.

„Jelen pillanatban közel 40 órányi képanyag van munkaasztalon. Ezeket a képeket, benzinkutak felvételeit, ipari kamerák, térfigyelő kamerák képeit nézik és elemzik a kollegák, annak megállapítására, hogy a sötét színű Audi kombi milyen irányba távozhatott a helyszínről” – mondta R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrök szerint az is lehet, hogy a támadók külföldiek voltak. Két millió forintot ajánlottak fel a nyomravezetőnek. Az elmúlt napokban sok bejelentést kaptak, mindegyiket kivizsgálják.

Legnézettebb videók