Híradó

2009.05.19. 18:49 (kedd)

Kifosztották a felszámolás alatt lévő céget

Kifosztották a felszámolás alatt lévő céget

A tolvajok keretestől elvitték az ablakokat, a vezetékeket kitépték a falból.

Az égetőkemencét csak azért maradt ott, mert túl nehéz volt és nem tudták átemelni az ablakon.

A kazán már könnyebb volt. Azt el is vitték. Ahogy az ablakokat is, keretestől. Azóta az eső áztatta fel ezt a termet. A telephelyen pár évvel ezelőtt csaknem kétezer megváltozott munkaképességű embert foglalkoztattak. A cég azonban egy éve megszűnt. Idén tavaszig még volt pénz az őrzésére, de amint az elfogyott, az épületből kezdtek eltűnni a tárgyak.

„Két hete kezdett el drasztikusan romlani az állapota az ingatlannak. Már a mozdíthatatlannak gondolt dolgokat is elviszik, kiszedik a falból, eltörik, levágják” – mondta Árványi Szabolcs.

A kábeleket kitépték a falból. A kapcsolóknak, a csapoknak, a kilincseknek is mind nyoma veszett. Amit pedig nem akartak vagy nem tudtak elvinni a tolvajok, azt szétdobálták.

A tolvajok a több száz kilós bejárati vaskaput is ellopták, így ezentúl bárki egyszerűen bejuthat az épülethez. És mivel azt már őrizni sem tudják, az egykori tulajdonosok attól tartanak, hogy még jobban kirabolják.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való