Híradó

2009.05.12. 17:19 (kedd)

Gyermekén nyomta el a csikket

Gyermekén nyomta el a csikket

Két év letöltendő börtönbüntetést kapott a nyíregyházi anya.

Az asszony tavaly nyáron teljes erőből egy lábost vágott kétéves gyerekéhez, aki ettől legurult a lépcsőn és sírni kezdett. A nő ezután cigarettára gyújtott majd 2 csikket is elnyomott a kisfiú talpán.

„Másnap a védőnői látogatás alkalmával észlelte a védőnő a sérüléseket és intézkedett a gyerek kórházba szállításáról” – mondta dr. Fázsi László bíró.

Az asszony az utolsó szó jogán azt mondta, nem akarta bántani gyerekét, de tettét nem tudta megmagyarázni. A kórházi vizsgálaton az is kiderült, hogy a kicsit korábban is verték. Az első fokú bíróság két év 8 hónapra ítélte az anyát. Ezt enyhítette most a megyei bíróság. Az ítélet jogerős.

A bíróság keddi döntésével megszüntette az anya szülői felügyeleti jogát is. A két éves kisfiút egyébként a kórházi kezelés után már nevelőszülők vették magukhoz.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való