Műsorújság
RTL Most

Egy idős férfit is leütött a rabló

A támadó több százezer forintot zsákmányolt egy pénzszállítótól Debrecenben.
„Én le akartam venni a fejéről a maszkot, hogy felismerhető legyen, mivel olyan gyáva volt, hogy nem mert lőni. Én mondtam neki, hogy lőjön nyugodtan.”

Egy 66 éves férfi sietett a pénzszállító nő segítségére. A fejét össze kellett varrni, mert kétszer is fejbe vágta pisztolyával a rabló. Azt mondja nem félt, mert egy rozsdás, ócska pisztolyt fogtak rá.

„Elkezdett ömleni a vér a fejemből, én meg kiabáltam, hogy valaki segítsen, de senki az égadta világon nem segítetett” – mondta Varga László.

Az álarcos rabló reggel támadt rá a pénzszállító cég munkatársára, aki éppen váltópénzt vitt volna a takarékszövetkezetbe.

„Meglökte a hölgyet, kisebb dulakodás alakult ki, és a megszerzett táskával a Gara utca irányába indult a rabló” – mondta Vezendi Jánosné, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A támadást többen is látták, de csak az idős férfi lépett közbe. A napszemüveget rántotta le a rablóról, amikor megpróbálta feltartóztatni. Akár még ujjlenyomatot is találhatnak rajta a rendőrök, de már ellenőrzik a környékbeli kamerák felvételét is, mert a rabló még mindig szökésben van.

Legnézettebb videók