Műsorújság
RTL Most

Fegyveres támadás egy boltban

A két fegyveres rabló először feltérképezte a pécsi bolthálózatot, majd egy belvárosi éjjel-nappaliból 300 forintot vitt el.
Fegyverrel a kezükben rontottak rá az eladóra a rablók Pécsett. A boltban két kamera is rögzítette, hogy mi történt. A felvételeken is jól látszik, hogy miután a két maszkos támadó közül az egyik a pénztárgéphez lépett, átnyúlt a pulton és az összes pénzt kivette a kasszából. Társa pedig pakolta és számolta azt. Az eladó pedig ledermedve, fél méterről figyelte, ahogyan a rablók fegyverrel a kezükben elviszik az aznapi bevételt.

„Én sokszor kint szoktam lenni este, mert már elengednek, nem nagyon szokott ilyen történni” – mondta Kator András.

A helyiek meglepődtek. Szerintük biztonságos a környék.

„Inkább idősebbek laknak a környéken, sok iskolás van, mert a környéken több iskola van” – mondta Talló Zoltánné.

A pécsi hálózat viszont nem bízza a véletlenre. Minden boltjukban két kamera működik, ami a nap 24 órájában rögzíti a vevőket és a pénztárosokat is. Bár a hálózat igazgatója nem akart nyilatkozni, az RTL Híradója úgy tudja, hogy jelenleg a többi bolt felvételeit is vizsgálják. Információink szerint a maszkos rablók a többi boltban is jártak, hogy feltérképezzék, melyikből lehetne legkönnyebben elvinni a bevételt. Végül a belvárosi üzletnél kötöttek ki.

Legnézettebb videók