Híradó

2011.10.14. 13:23 (péntek)

Egy kisgyerek is megsérült a hármas karambolban

Egy kisgyerek is megsérült a hármas karambolban

Három ember, köztük egy kisgyermek megsérült, amikor egy autó belerohant az előtte álló két járműbe Kecskeméten.

A Széchenyi körúton, a belső sávban közlekedő személyautó balra kanyarodásra készülve megállt, s a mögötte lévő jármű szabályosan várakozott, amikor a következő, hátulról érkező gépkocsi belerohant a két járműbe és azokat egymásnak lökte.

Az ütközés következtében a balesetet előidéző jármű kecskeméti vezetője nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb, míg a mellette ülő nő súlyos sérüléseket szenvedett. A nő ölében lévő, 1 év 4 hónapos kisgyermek ugyancsak könnyebben sérült meg. A kiérkező mentők mindhármukat kórházba szállították.

A körülmények tisztázása során kiderült, hogy a vétkes sofőr el van tiltva a gépjárművezetéstől, míg az első kocsit vezető helybeli férfi ittas volt és szabálytalan helyen próbált behajtani a Mária utcába.

Forrás: MTI
A kép illusztráció!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való