Műsorújság
RTL Most

Kétszer is kifosztották a részeg férfit

Védekezésre képtelen állapotban feküdt a kocsma előtt, elvitték biciklijét, pénztárcáját, mobiltelefonját.
A térfigyelő kamera fölvette, ahogy egy fiatalember odaszalad a férfihoz, aki a kocsma előtt, a földön hever magatehetetlenül. De nem segíteni akart neki. Kirángatta alóla a kerékpárját, és elkerekezett a zsákmánnyal. Az áldozat olyan részeg volt, hogy nem tudott védekezni.

„A férfi egyébként az esetről az eset másnapján tett bejelentést a rendőrségen. Egyébként az eset során csaknem félmillió forintos kárt okoztak a sértettnek” – mondta Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Pár perccel a biciklilopást követően egy fiatal pár tűnt fel a színen. Ők már nem siettek: komótosan a kocsma előtt heverő férfihoz sétáltak, és kiforgatták a zsebeit. Elvették a mobiltelefonját, és találtak nála többszázezer forintot is. De nem sokáig örülhettek: a rendőrség mindhárom tolvajt hamar elfogta. A két huszonéves férfi már többszörös visszaeső, ezért őket – gyorsított eljárásban - három év letöltendő börtönre ítélték. A harmadik tolvaj, a 18 éves nő, megúszta felfüggesztett börtönbüntetéssel.

Legnézettebb videók