Műsorújság
RTL Most

Stohl már munkába állna a börtönben

Egyszemélyes zárkában van Stohl András. A színész már kiolvasta a magával bevitt könyveket, így most unatkozik.
A Kozmai utcai börtön, ahol szerda óta Stohl András is raboskodik. Tyúklábmintás ruhát kell neki is viselnie, mint a többi elítéltnek. Őt is megmotozzák, ha kijön a cellából. Feleségét és ügyvédjét is felhívta. Igaz, csak két nappal bevonulása után. Addigra sikerült a telefonkártyát - amellyel a rabok telefonálhatnak - aktiválni.

„Itt egyelőre egy egyszemélyes zárkában helyezték el őt, ennek vannak előnyei és hátrányai is. Hátránya az, hogy nem nagyon lehet, sőt egyáltalán nem lehet senkivel kommunikálni, beszélgetni. Előnye az, hogy kizártak az atrocitások” – mondta Ruttner György, Stohl András ügyvédje.

Az RTL Híradó stábja korábban forgathatott a Kozma utcai börtönben. Igaz, akkor egy többszemélyes cellába mehettünk be. Az ügyvéd azt mondta az RTL Híradónak, hogy Stohl András már nagyon várja, hogy dolgozhasson a börtönben. Erre azonban még két hetet kell várnia. Eddig tart ugyanis az úgynevezett beszoktatás a fegyintézetben. A tapasztalat szerint ennyi idő kell ahhoz, hogy az elítélt megszokja a börtön napi menetrendjét.

„Jelen pillanatban unatkozik, ez az igazság. Bevitt magával négy könyvet, amit az első másfél nap alatt kiolvasott, és hát kellene majd pótolni ezeket a könyveket, hogy el tudja magát foglalni, de persze nagyon sokat segítene, ha el tudna kezdeni dolgozni” – mondta Ruttner György, Stohl András ügyvédje.

Legnézettebb videók