Műsorújság
RTL Most

Szekrénybe dugta halott kisbabáját

A szomszédok elmondása szerint rendezett családban élő lány a gyanú szerint megölte újszülött gyermekét.
A nyomozók a múlt héten találták meg a halott újszülöttet egy ibrányi házban. A lány együtt él a szüleivel és a testvérével. Az utcabeliek meglepődtek – a múlt hétig ugyanis még a közvetlen szomszédok se tudtak a 21 éves lány terhességéről.

„Nem, nem látszott rajta! Olyan szépen sétáltak itt a barátjával, kutyát sétáltattak. Olyan jó szellemű kislány, úgyhogy semmi rosszat nem tudok mondani se róla, se az egész családra” – mondta Szász Lajosné, az egyik helybeli.

A nyomozók egy szekrényben, bebugyolálva találták meg az akkor már halott csecsemőt. A nő a saját lábán ment be a kórházba. A rendőröket az orvosok értesítették. A szomszédok szerint a család rendezett anyagi körülmények között élt. A lányt csak ritkán látták. Azt mondták Debrecenben tanul, jogásznak készül. A rendőrség hétfőn azt közölte, hogy a baba élve, és fejletten született.

„Az előzetes orvosi vélemény szerint a csecsemő élve született. A rendőrség 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indított nyomozást az ügyben. A fiatal lányt őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását” – mondta Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az RTL Híradó úgy tudja, hogy a lány nem tett vallomást. Így azt továbbra sem lehet tudni, hogy az újszülött hogyan, milyen körülmények között került a szekrénybe.

Legnézettebb videók