Műsorújság
RTL Most

Megérkezett Britney Spears

Bár magyarországi koncertje csak péntek este lesz, Britney Spears már megérkezett Budapestre.
A popzene történetének egyik legsikeresebb énekesnője pénteken 21 órakor lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. Előtte 19.30-től a Karmatronic, 20.10-től a New Jersey-i tiniduó, Destinee & Paris melegít be.

A szervezők tájékoztatása szerint Britney Spears turnéjának alapját a többszintes színpad adja, a díszletek szinte számról-számra változnak. Több hidraulikai és más technikai gép is közreműködik, a showban lézert, füstgépet, konfetti-ágyút és stroboszkópos effektet használnak.

A show alatt Britney Spears mellett tíz férfi és hat női táncos lép színpadra. Az I Wanna Go című dalban Britneyvel előre kiválasztott rajongók táncolnak együtt, egy szerencsés férfi pedig a How I Roll című számban a nyakában tarthatja az énekesnőt.

A felszerelést a turné során harminc kamion, hat teherautó és nyolc busz szállítja városról városra, a színpad felépítéséhez két nap és mintegy száz helyi technikus segítsége szükséges.

A Britney Spears új lemezéhez, a Femme Fatale-hoz kapcsolódó turné június 16-án indult az Egyesült Államokban, az európai rész első állomása Szentpétervár volt múlt csütörtökön. Az énekes hetedik albuma, a márciusban megjelent Femme Fatale a hatodik listavezető korongja volt Amerikában; Spears az elmúlt több mint tíz évben már mintegy 100 millió lemezt adott el.

Forrás: MTI

Legnézettebb videók