Híradó

2011.09.22. 17:38 (csütörtök)

Lövöldözni akart, de pisztolya nem működött

Lövöldözni akart, de pisztolya nem működött

Gázpisztollyal próbált lövöldözni egy étteremben egy 62 éves férfi, de a fegyver nem sült el.

Egy csesztregi étterembe ment be a férfi kedd este. Bent ült egy hölgyismerőse, akit rögtön lefújt gázspray-vel, majd elővett egy pisztolyt. A vendégek a konyha felé menekültek.

A szemtanúk közül nyilatkozni senki nem akart, de elmondták, hogy a férfi rájuk kiabált: Meneküljenek, mert mindenkit lelő. Meg is húzta háromszor a pisztoly ravaszát, de a fegyver egyszer sem sült el.

Ezután a férfi kiment az étteremből és autóval elmenekült.

„A közlekedésrendészeti osztály járőrei a szerda reggeli órákban egy ellenőrzés során elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították azt a 62 éves komlói férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a bűncselekményt elkövette" – mondta Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A támadó gázriasztó-pisztolyt használt. Azt nem tudni, hogy a revolver miért nem működött.

Benkő Lajos, aki gázriasztó-pisztolyokat is árul azt mondja: lehet, hogy a férfi fegyvere nem volt megtöltve, de más oka is lehetett annak, hogy a pisztoly nem sült el.

„Okozhatta az, hogy lőszerhiba volt, és az öntöltő fegyver amennyiben nem sült el, úgymond nem tölt újra a fegyver, tehát ha kétszer ráüt, akkor kétszer nem fog elsülni” – mondta Benkő Lajos.

A támadót őrizetbe vették. Fegyveresen elkövetett garázdasággal gyanúsítják.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való