Híradó

2011.09.21. 20:30 (szerda)

Tasnádi már nincs előzetesben

Tasnádi már nincs előzetesben

Megszüntette Tasnádi előzetes letartóztatását és lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság.

A Fővárosi Bíróság sajtó- és nemzetközi kapcsolatok osztálya azt közölte az MTI-vel: a végzést a „T. Péter” ellen önbíráskodás és más bűncselekmények miatt folyó per szerdai tárgyalási napján rendelték el. A lakhelyelhagyási tilalom az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatának kihirdetéséig tart.

Az indoklás szerint a bűnismétlés veszélye változatlanul fennáll, de ennek foka már nem olyan mértékű, hogy azt csak az előzetes letartóztatással lehessen kiküszöbölni. A bíróság egyúttal előírta azt is, hogy a férfi heti két alkalommal köteles a lakóhelye szerint illetékes rendőrkapitányságon jelentkezni, és Budapest területét engedély nélkül nem hagyhatja el. A végzés az ügyészi fellebbezésre tekintettel nem jogerős - áll a közleményben.

Az ügyészség egyebek mellett egyrendbeli önbíráskodás bűntettének kísérletével, egyrendbeli önbíráskodás bűntettével, valamint jelentős értékre elkövetett rablás bűntettével vádolja Tasnádi Pétert.

Forrás: MTI
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való