Műsorújság
RTL Most

Pornózott a jobbikos politikus

Éveken keresztül volt hivatásos pornószínész Kabai Zoltán, a Jobbik solymári elnöke.
Azt, hogy Kabai korábban pornózott, Kovács "Kovi" István írta meg róla most megjelent könyvében.

„- Zolival én is forgattam jópár filmet,a kilencvenes évek elején-közepén,ő tagja volt annak a fiú elit csapatnak,akik ennek a szakmának a krémjét alkották, megkerülhetetlenek voltak,nagyon jók voltak,kiválóan dolgoztak.

- Mit jelent az,hogy kiválóan dolgoztak?

- Hát azt értem ezalatt,hogy mint férfi modellek,minden körülmények között működőképesek voltak,és tudták teljesíteni azt,amire az ilyen filmekben szükség van” –mondta Kovács "Kovi" István, producer.

Az RTL Híradó hívta Kabai Zoltánt, nem vette fel a telefont. A Vasárnapi Blikknek még nyilatkozott. Azt mondta: „Nem vagyok rá büszke, hogy ebbe belecsöppentem, és azért hallgattam róla, mert 18 éve teljesen más életet élek.”

Délután kiadott közleményében a Jobbik Kabai Zoltán védelmére kelt. Ők azt írták:" közel húsz éve nincsen köze a pornóiparhoz, azóta tisztességes életvitelt folytat, jobbikos tagságát pedig végképp nem lehet összefüggésbe hozni a 18 éves fejjel elkövetett, azóta megbánt tettével."

A producer által mutatott nemzetközi pornószakmai oldal adatai szerint Kabai Zoltán 1992-től kezdve legalább 10 évig forgatott, nyolcvankét filmet szereplőként és négyet rendezőként jegyez.

Legnézettebb videók