Műsorújság
RTL Most

Benzinkút WC-jébe menekült a barátja elől

Autójában tartotta fogva és többször megütötte volt barátnőjét egy férfi. A nőnek végül csak csellel sikerült elmenekülnie.
Az M3-as autópálya bevezető szakaszán lévő benzinkútra menekült be a 31 éves nő. A kutasoktól kért segítséget, mert volt barátja órák óta fogva tartotta. Az egyik szemtanú az RTL Híradónak mesélte el a történteket.

„Hétfő este 9 órakor jött egy fekete kocsi, kiszállt belőle egy szőke hajú nő, berohant a benzinkútra, de sokáig nem jött ki, utána az úr ordibálni kezdett” – mondta a szemtanú.

A 30 éves férfi ütni kezdte az ajtót, majd több mint negyvenszer rúgott bele. A nő közben a mellékhelységben bújt el.

„A kutasok bezárták az ajtókat, utána pedig elkezdte rugdosni az üvegajtót. Fenyegette őket, meg rugdosta az ajtót” – mondta a szemtanú.

A férfi a XVIII. kerületben rabolta el volt barátnőjét. A nő vásárolt, majd az autójához ment, ekkor támadtak rá.

„A hajánál fogva betuszkolta a gépkocsijába, és meg is ütötte a fejét ököllel” – mondta Mórócz József, a VXIII. kerületi bűnüldözési osztályvezető.

Az autó Szigetszentmiklós felé indult. Az RTL Híradó úgy tudja, a férfi és a nő 6 évig élt együtt, de néhány hónapja szakítottak, de ezt a férfi nem tudta elviselni. Az autóban is féltékenységi jelenetet rendezett, elvette a nő telefonját, átnézte hívásait. Órákon át autóztak a városban, végül a fővárosba vezető sztrádán kötöttek ki.

„Útközben kést szorított a sértett nyakához és egész végig mondogatta, hogy másé nem lesz, csak az övé, ha kell összekötözi kezét és a lábát” – mondta Mórócz József, a VXIII. kerületi bűnüldözési osztályvezető.

A nő cselhez folyamodott, azt mondta, WC-re kell mennie, álljanak meg egy benzinkútnál. Ekkor menekült be a benzinkútra. A férfi amikor meghallotta a rendőrautók szirénáit, elfutott. Az egyik felüljáróról észrevette egy járőr, és üldözni kezdte. A férfi a sztrádán is átfutott, átbújt a kerítésen majd tovább rohant.

A rendőrök több száz méteren át üldözték a gyanúsítottat. A férfit végül a BVSC uszoda előtti aluljáróban sikerült elfogniuk és megbilincselniük.

Az ámokfutót a rendőrök őrizetbe vették. Kiderült, hogy garázdaság miatt nyomozás folyik ellene. Kezdeményezték előzetes letartóztatását. Volt barátnője csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Legnézettebb videók