Műsorújság
RTL Most

Elfogták a miskolci nő feltételezett gyilkosát

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt az 50 éves nőt, akit a miskolci 86 éves asszony meggyilkolásával gyanúsítanak.
Egy ötven éves nőt gyanúsít a rendőrség azzal, hogy megölt egy idős asszonyt Miskolcon, egy belvárosi házban. Az áldozatra egy zsákban találtak rá. A gyilkosság az elmúlt hét csütörtökén történt, a rendőrség szombaton fogta el a gyanúsítottat. Előzetes letartóztatásáról ma döntött a bíróság.

Öt találtak rá a 86 éves asszony holttestére. Az idős asszony holttestére a szomszéd lépcsőházban bukkantak rá. A nőt megfojtották, majd egy zsákba rakták. A rendőrök több mint egy napig keresték a nyomokat.

A rendőrség napokig semmit nem közölt, majd szombaton bejelentették, elfogtak valakit, akit a gyilkossággal gyanúsítanak.

Híradónk úgy tudja, a gyanúsított masszőrként dolgozott a házban lévő szépségszalonban. Ügyvédje a tárgyalás után szűkszavúan nyilatkozott.

„ Ügyfelem tagadta a cselekmény elkövetését, a bíróság előzetes letartóztatását harminc napra elrendelte, egyelőre ennyit tudok mondani” – mondta Barna Péter ügyvéd.

Az ötvenéves felsőzsolcai nő a rendőrség szerint korábban csalás- és okirathamisítás miatt volt büntetve. A két nő hónapok óta ismerte egymást.

A rendőrség szerint a gyilkosságot megelőzően a két asszony összeveszett egymással, de hogy pontosan mi volt az indíték, egyelőre nem lehet tudni.

Legnézettebb videók