Híradó

2011.08.30. 13:02 (kedd)

Nem csak betörtek hozzá, meg is verték

Nem csak betörtek hozzá, meg is verték

Maszkos rablók törtek be egy családi házba Nyíregyháza külterületén, s bántalmazták az ott lakó középkorú asszonyt.

A két maszkos támadó hétfőn kora reggel tört be a lakásba, az ott lakó nőt ököllel megütötték és megpróbálták megkötözni - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A százados tájékoztatása szerint az asszony ellenállt, segítségért kiáltott, mire a rablók elmenekültek. A nő telefonon értesítette a fiát, aki egy szomszéddal a támadók után indult, egyiküket utol is érték és visszatartották a riasztott rendőrség megérkezéséig.

A rendőrség az elfogott 19 éves helyi fiatalembert rablás kísérletének megalapozott gyanújával őrizetbe vette, társa ellen pedig elfogatóparancsot adott ki.

A szóvivő megemlítette: az ügyben őrizetbe vettek egy 22 éves férfit is, aki az eljárás adatai alapján a tippet adta a betöréshez az elkövetőknek.

Forrás: MTI
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való