Műsorújság
RTL Most

Lopott ruhákkal bukott le a tolvajbanda

Annyi lopott ruha volt a VIII. kerületi lakásban, akár egy üzletben.
Cipők, farmerek és alsónadrágok - annyi ruha volt a VIII. kerületi lakásban, akár egy üzletben. A különbség csak annyi, hogy ezek a ruhák egytől-egyig lopottak, legalábbis a nyomozók gyanúja szerint.

A rendőrök a Baross utcában figyeltek fel két férfira, akik sporttáskákkal igyekeztek az egyik lakásba. Követték őket, majd az igazoltatás után átkutatták a lakást, ahol rábukkantak a ruhákra.

„Márkás ruhák is vannak köztük, ez több márkanevet takar, ezeknek a vizsgálata folyamatban van, az értékre vonatkozóan ugye szakértőt fogunk kirendelni, ő tud nyilatkozni majd a kárértékről” – mondta Oláh Zsolt, a VIII. kerületi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője.

A feltételezések szerint a nadrágok, pólók értéke több százezer forint, de mivel márkás napszemüvegeket is találtak a nyomozók, elképzelhető, hogy az összeg még az egymillió forintos határt is átlépi.

A lopott ruhák még most is zsákokban állnak az egyik irodában. Hogy honnan lopták őket, nem lehet tudni, és azt sem tudják még, hogy hányan dolgoztak az orgazdának. Az RTL Híradó információi szerint a férfi ismerősein keresztül adta el az árut, és egy hónapban akár több százezer forintot is kereshetett.

Legnézettebb videók