Műsorújság
RTL Most

Hátborzongató történet az élve elásott férfitől - VIDEÓK

Ismerte az erdélyi férfi azokat, akit Csepelen élve elásták, és kínzással rávették, árulja el bankkártyája PIN-kódját. Az átélt rémségekről vallott.
Figyelem, megrázó videó!

Teljes interjú - ÉLVE ELÁSVA: az átélt rémségekről beszélt a férfi

A csak monogramjával, M.M.-ként emlegetett fiatalember korábban már ismerte azt a párt, akik elcsalták egy ismerősükhöz, és végül megpróbálták elásni.

“Pár hónapja ismertem, együtt vittük játszani a gyerekeket az erdőbe, aránylag baráti viszony volt, hogy a gyerek jött fel, volt, hogy elvittem hajótúrázni, moziba, szegény emberek voltak, és így adtam általában kaját nekik, és ha nem volt kölcsön is adtam pénzt, hogy vegyenek kaját”

A férfi az ismerős párral sörözni indult az erdőbe, közel a pár lakóhelyéhez, de megálltak egy férfinél, akit a fiatalember akkor látott először. Bár észrevette, hogy ismerősei gödröt ásnak, nem fogott gyanút.

„Elmentek vécézni, és kérdeztem a lánytól, hogy az milyen gödör. Kicsit furcsálltam, hogy pont a ház mellé, de mondom, nem csodálkozom el, mert végül is erdőben laknak, hogy a házuk mellé csinálják a vécét az viccesnek tűnt, csodálkoztam is, hogy miért mennek ketten egyszerre, visszajöttek, kicsit beszélgettük, megittam a második sörömet is”

A férfiak megint kimentek, és innentől az erdélyi fiatalember már csak arra emlékszik, hogy megpróbálták élve elásni.

Az élve elásott túlélő szabadulása

A baráti sörözés és beszélgetés egyszer csak rémálom lett. Az udvarról visszaérkezők lefogták, majd megkötözték a fiatalembert. A barátnak hitt támadók nyakig a földbe ásták, elvették bankkártyáját. A férfi azt mesélte, hogy mindezt nagyon rutinosan, begyakoroltan tették.

A csepeli tisztás, ahol élve ásták el az erdélyi fiatalembert azért, hogy megszerezzék néhány tízezer forintját a számlájáról. A férfit előtte sörözni hívták. Vendéglátói időközben el-eltűntek, amit furcsállt is, de nem gondolt semmi rosszra.

Nem bírt támadóival, akik a bankkártyája pinkódját követelték tőle.

Ahogy mondja, a gödröt már korábban kiásták a támadók. Megkötözve vetették bele a férfit. Betemették, majd elindultak a pénzért.

„ Későbbi szökést tervezte, elindultak a pénzért, kutyák voltak….” – mondta a férfi.

Sikerült valahogy kiásnia magát a földből, és megszökni a kutyák elől.

Mások nem tudtak megszökni a kegyetlen rablók elől. A csepeli erdőben négy elásott ember tetemére bukkant a rendőrség, őket még nem sikerült azonosítaniuk.

Legnézettebb videók