Híradó

2011.08.10. 19:53 (szerda)

Szülei verték meg az egyéves fiút?

Szülei verték meg az egyéves fiút?

Törött karral, kirúgott foggal és agyrázkódással került kórházba nemrégiben egy 11 hónapos Tolna megyei kisfiú.

Dani kedvencét főzte nagymamája. Éppen két hete él nagyszüleivel a kisfiú. Ő az, akit még július 7-én Magyarkeszin élő édesanyja vitt orvoshoz. A kisfiút súlyosan bántalmazták. A pécsi klinikára vitték.

„Körülbelül két héten keresztül ápoltuk, a bal alkartörését gipszkötéssel láttuk el. Más sérüléseit is
elláttuk, illetve kiszáradás, rossz táplálhatóság miatt néhány napon keresztül intravénás folyadék
bevitelt is igényelt” – mondta Decsi Tamás a Pécsi Gyermekklinika igazgató-helyettese.

A gyerek innen már nem a szüleihez, hanem az apai nagyszülőkhöz került, ahogy a kisfiú 4 éves nővére is. A klinikáról cumisüveget, bébiételt, plüssállatkát és egy-két kisruhát is küldtek, mert tudták, hogy nagyon szerény körülmények között élnek a nagyszülők. Ők mégis azt mondják, egy percet sem gondolkodtak azon, hogy befogadják-e a gyerekeket.

A 74 ezer forintból élő családnak nagyon sokat segítettek a Somogy megyei kis falu lakói.

Arról, hogy ki bántalmazta a gyereket, a nagyszülők nem akartak beszélni. Az biztos, hogy a szülők ellen eljárás indult. A rendőrök csak annyit árultak el, hogy a brutális gyermekbántalmazás gyanúsítottja előzetesben van.

Az elmúlt két hétben majdnem egy kilót hízott az egyéves kisfiú. A nagyszülők végleg szeretnék magukhoz venni a testvérpárt.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való