Műsorújság
RTL Most

A verdáké lesz a főszerep a reptéren

Autócsodákkal, táncos és harcművészeti bemutatókkal, és koncertekkel várja az érdeklődőket a hétvégén a 2011-es budaörsi Verda Napok.
A budaörsi repülőtéren kiállított autócsodák között egy Maserati, egy Ariel Atom szuper-sportkocsi, gokartok, Harley Davidsonok és Oldsmobilok fognak sorakozni, amelyek közül néhányat ki is próbálhatnak az érdeklődők - mondta el az MTI-nek Szalatnyai Krisztina, a rendezvény szervezője. Hozzátette: a kétnapos fesztiválon élvonalbeli magyar motorversenyzőkkel is találkozhatnak a látogatók, köztük az Adrenalin H-Moto Team színeiben versenyző Györfi Alennel, és a Team Hungary Toth istállójához tartozó ifjabb Tóth Imrével és Németh Balázzsal.

Az augusztus 13-án kezdődő rendezvényen többek között Caramel, Dopeman, az Irigy Hónaljmirigy és a Megasztárban feltűnt Street együttes lépnek színpadra. Az autók mellett a küzdősportokért is rajongó látogatókat UBO férfi ökölvívó világbajnoki címmérkőzés, női ökölvívó kupa és a Zalai Erősemberek versenye várja - mondta el a szervező.

A harmadik alkalommal megrendezett Verda Napokon a felnőttek mellett a fiatalabb korosztály is bőven válogathat a programokból. A gyerekeket játszópark, helikopteres sétarepülés, drift taxizás, thai box bemutató és kő-papír-olló bajnokság várja. A szombati pókerversenyen egy-egy alapítvány színeiben induló ismert hazai személyiségek mérik össze az erejüket és a befolyt összeget jótékony célokra fordítjuk - mondta el Szalatnyai Krisztina.

Forrás: MTI

A kép illusztráció!

Legnézettebb videók