Műsorújság
RTL Most

Jótékonykodva nyerjen Forma-1-es gumit!

Az nyerhet, aki a legnagyobb összeget ajánlja fel a balesetben megsérültekkel foglalkozó Közlekedési Sérültek Alapítvány részére.
A felnit, amelyre a gumit szerelték, a világbajnok Sebastian Vettel is ellátta kézjegyével. A gumit a Pirelli olasz gumiabroncsgyár, a 2011-es Forma-1-es szezon kizárólagos gumibeszállítója ajánlotta fel az RTL Klubbal közös jótékonysági akcióban.

Az akciót bemutató csütörtöki sajtótájékoztatón Dieter Jermann, a Pirelli Hungary kft. ügyvezető igazgatója azt mondta, a gumigyártás mellett a cég sokat törődik a biztonsággal, a társadalmi felelősségvállalással. Ez a jótékonysági akció egyedi, és úgy vélte, az alapítványhoz beérkező pénz jó helyre kerül.

Korb Tamás, a Közlekedési Sérültek Alapítvány kurátora azt mondta, szervezetük a balesetben megsérülteknek nyújt azonnali pénzügyi segítséget, mivel ezt a biztosítóktól a legtöbb esetben nem kapják meg. Ebben az évben eddig 5,5 millió forint odaítéléséről döntöttek, de minden igény kielégítésére nincs elegendő forrásuk.

Forrás: MTI

Legnézettebb videók