Műsorújság
RTL Most

Kultur Bridge fesztivál Budapesten

Táncelőadás, vásárlók éjszakája, zumbaparti és koncertek szórakoztatják az érdeklődőket péntektől vasárnapig Budapesten.
A háromnapos eseményen a látogatók különböző stílusú produkciókat láthatnak üzletekben, vendéglőkben, galériákban, múzeumok belső és külső tereiben, az utcán és játszótéren a Király utca és az Andrássy út mentén.

A rendezvény előestéjén, csütörtökön 22 órától DJ Cosmic biztosítja a nyitóparti hangulatát a VAM Design Centerben. Pénteken a látogatók megtekinthetik Szipál Martin életmű-kiállítását, részt vehetnek a 20 órakor kezdődő VAM Partyn is, ahol Sagi Rei érzelmes dalait hallhatják. Este az Andrássy úti boltok nagy kedvezményekkel várják a vásárlók éjszakája látogatóit.
A vásárlást koktélbemutató, haiku kiállítás, öltözködési tanácsadás és fotózás színesíti.

Az Írók Boltjában felolvasóest lesz, az Operaház előtt pedig fél 10-től a GoBe Társulat mutatja be a Négy Liszt Portré című táncelőadást a Liszt Év tiszteletére.

Szombaton a többi között Lőrincz György szaxofonjátéka, Grecsó Zoltán táncprodukciója, zumbaparti, kendo és brazil jiu-jitsu bemutató várja az érdeklődőket, estére az is kiderül, hogy ki nyeri a Kultur Bridge pályázat díjait. Napközben a Király utcai játszótéren bemutatkozik a Magyar Madártani Egyesület, agyagos és origami foglalkozás, valamint a GoBe Társulat Fából faragott királyfi című előadása szórakoztatja a kisebbeket.

A Kultur Bridge nemzetközi kulturális fesztivál olyan európai városokban rendez interkulturális programsorozatot, ahol a híd szerves része, szimbolikája a városképnek.

Forrás: MTI

A kép illusztráció!

Legnézettebb videók