Műsorújság
RTL Most

Félbeszakadt Fluor Tomi fellépése

A korláthoz szorította a tömeg az első sorban álló fiatalokat Fluor Tomi szombati tatabányai koncertjén.
FLUOR TOMI: Nem történt baj

A szervező szerint elég volt a 10 biztonsági őr és az egy mentőautó a helyszínen.

A színpadról valaki rögzített egy felvételt Fluor Tomi ingyenes koncertjéről, amelyen látszik, hogy a nagy tömeg a korláthoz szorít több fiatalt az első sorokban. A biztonsági őrök ezután odarohannak a kordonhoz.

Az énekes közösségi oldalán több rajongó is leírta, hogy mit élt át: „Én ott voltam a második sorban, tényleg eléggé nyomtak, de nekem semmi bajom nem lett szerencsére” – írta az egyik koncertező. Egy másik rajongó szerint „elég kemény volt, még egy légy is alig fért volna el mellettünk.”

Az énekes is látta, hogy tömegnyomor alakult ki az első sorokban.

„Annyi volt a probléma, hogy elöl álltak kisgyerekek és őket ki kellett emelni onnan. Őket kivitték a biztonságiak, mert eléggé nyomult előre a tömeg – mondta Fluor Tomi.

A nézők közül senki nem sérült meg.

„A helyszínen volt egy esetkocsink, amely a rendezvény egészségügyi biztosítását végezte, szerencsére sérültet nem kellett ellátnunk, néhány kislány megijedt a tömegben, de ők sem szorultak egészségügyi ellátásra” – mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A koncerten tíz biztonsági őr volt. A szervezők azt állítják, ennyi elég volt a többezres tömeghez.

„Maximálisan elég volt a létszámuk, és maximálisan is eleget tettek a kötelességüknek, kellőképpen felmérték a helyzetet, és megfelelően cselekedtek” – mondta Paskó Anna, az Akkomodál Rendezvényszervező Kft. Tulajdonosa.

A tatabányai rendőrség nem indított az ügyben vizsgálatot, mivel semmilyen bejelentés sem érkezett hozzájuk a Fluor-koncert után. Az énekes internetes üzenetében arra kérte rajongóit, hogy a jövőben figyeljenek jobban egymásra.

Legnézettebb videók