Műsorújság
RTL Most

Megverte és fagyasztóba tette

Összeveszett a nála lakó fiatalemberrel, aki eszméletlenre verte és magatehetetlen testét a fagyasztóba tette.
Kopott fagyasztóládába zárta szállásadóját a fiatal férfi még vasárnap. Az idős embert eszméletlenre verte, magatehetetlen testét a háztartási gépe dugta el.

Az ismerősök is csak az ablakon keresztül érdeklődnek szomszédjuk hogyléte felől. Az idős férfit a történtek óta senki sem látta.

„Nagyon régi ismerősünk, már évek óta, vagy 20-25 éve ismerjük őt, azt tudjuk, hogy sok ember él itt nála, de nem gondoltam volna, hogy ő lett volna az, akit beletettek a ládába, hát ilyen is megtörténik sajnos” – mondta Kántor Gabriella.

A kapu zárva volt, csak az ablakon keresztül lehetett pár szót váltani vele. Arca tele volt zúzódásokkal, a verés nyomaival.

A történtek annyira megviselték a 68 éves férfit, hogy nem akart az RTL kamerái elé állni. Annyit azonban elmondott, amikor magához tért, nagyon megijedt. Fázott és gyorsan rájött, hol van. Próbálta a fagyasztó tetejét kinyitni, de alig boldogult vele, mert támadója nehezékeket pakolt rá: mikrohullámú sütőt, fűnyírót, gázpalackot és még egy kovácsüllőt is.

A fiatalember, miután elrejtette az idős férfi testét, egyik ismerősétől kért segítséget, hogy segítsen elpakolni a házból.

„Ő tudta, hogy ebben a házban egy idős lakik, egy 68 éves férfi és kérdezgette ezt a 21 éves fiatalembert, hogy hol van a bácsi, mi történt, miért akarsz elpakolni onnan, ennek a hatására a fiatalember elmondta, hogy ő úgy gondolja, hogy megölte a bácsit, és beletette egy fagyasztóládába” – mondta Mihályné Bornemissza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A fiú ismerőse ezután értesítette a rendőröket, akik zúzódásokkal, de élve szabadították ki az idős férfit a fagyasztóládából. A 21 éves férfit még vasárnap este elfogták, ő előzetes letartóztatásban van.

Legnézettebb videók