Híradó

2011.05.10. 16:04 (kedd)

Lázár János maradt a Fidesz frakcióvezetője

Lázár János maradt a Fidesz frakcióvezetője

A kormánypárti képviselőcsoport hétfő esti ülésén döntött így. Orbán Viktor szerint nagyon nehéz év áll a képviselők mögött.

Lázár Jánost választotta újra frakcióvezetőnek a Fidesz képviselőcsoportja a hétfő esti ülésén. Lázár János megköszönte a bizalmat és azt mondta, hogy igyekszik azt a jövőben is megszolgálni.

A frakcióülésen Orbán Viktor miniszterelnök az elmúlt egy év munkáját összegezve arról beszélt, hogy nem tudnák ilyen nehéz döntésekkel a hátuk mögött begyűjteni az emberek 40-45 százalékának a támogatását, ha a frakció nem végezte volna kiválóan a munkáját. Szerinte egy kormánypárt frakciónál a teljesítmény közvetlenül megmutatkozik az időközi választásokon. Azok pedig az elmúlt két-három hónapban is jó eredménnyel zárultak.

A kormányfő szerint politikai és szakmai szempontból is rendkívül nehéz év áll a frakció mögött. A kormánystruktúra átalakítása vagy éppen a nagyszámú kétharmados törvények megalkotása önmagukban is megterhelő feladatot jelentettek. Orbán Viktor - mint mondta - nem emlékszik olyan kormányra, ami megközelítőleg is annyit vállalt volna, mint a jelenlegi kabinet. A frakció pedig mindig biztos hátországot nyújtott ehhez.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a frakció stílusa, az a kultúra, amit maga körül megrajzol, az szintén elismerésre méltó. Nehéz ugyanis kétharmaddal egy rendszeresen provokáló ellenféllel szemben. Azonban az arrogancia és nagyképűség vádját sikerült elkerülni - fogalmazott.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való