Műsorújság
RTL Most

Bocsánatot kért a gázoló pizzafutár

Az RTL kamerája előtt kért bocsánatot a családtól az a pizzafutár, aki szombat este elgázolt egy 4 éves kisfiút Debrecenben.
Gyalog érkezett a találkozóra a 22 éves gázoló. A baleset óta képtelen kocsiba ülni. Azért vállalta az interjút, hogy kifejezze a családnak, mennyire sajnálja, amit tett. Azt mondja, szombat este az egész élete összeomlott.

„Most már se nappalom, se éjszakám, se életem. Hogy egyszer talán majd megbocsátanak…a család is, illetve a gyerek is…” – mondta a férfi.

Egy négyéves kisfiút gázolt el néhány napja. A gyerek nagyapjával akart átmenni az úttesten, amikor a férfi elütötte. Valószínűleg túl gyorsan hajtott. A baleset pillanatáról a gázoló képtelen volt beszélni.

„ Abban a pillanatban egy hatalmas sokk volt, egy hatalmas trauma volt, nem tudtam én se felfogni, de nem vesztettem el az önuralmamat. El próbáltam gondolkodni abban a pillanatban, ezért a gyereket kerestem” – mondta.

A gyereket életveszélyes koponyasérüléssel szállították ide, a debreceni gyermekklinikára.

Arról, hogy hogy van most a kisfiú, a család kérésére nem adnak ki információt, de úgy tudjuk, állapota továbbra is válságos, mesterséges kómában tartják.

Az utcában, ahol a baleset történt, a helyiekben továbbra is forrnak az indulatok.

„ Az autósok nem tartják be a sebességkorlátozást még véletlenül sem, tehát abszolút nem figyelnek oda” – mondta Szakályné Katalin.

Főként a kisgyerekes családok aggódnak.

„ Nekünk is kisgyerekünk van, egyszerűen nem merjük az utcára engedni, ellehetetlenítik a helyzetet, nem lehet átmenni a szomszédokhoz biztonságosan, nem tudjuk átengedni a gyereket, csak felügyelettel” – mondta Dékány Tamás.

Mi is ezt láttuk. Hiába a harmincas sebességkorlátozás, a fekvőrendőrök és a sebességmérő, az egyik autós több mint ötvennel, a következő több mint hatvannal hajtott. Az utcában azt mondják, akkora a forgalom, és annyi a szabálytalankodás, hogy csak idő kérdése, mikor történik újabb baleset.


Legnézettebb videók